Спагетті а-ля карбонара з плавленим сиром

Аватар пользователя gutka
Кулинар 6 уровня
Спагетті а-ля карбонара з плавленим сиром

Любите спагетті? Ми обожнюємо спагетті, файно, що тепер не проблема купити справжню італійську пасту з твердих сортів пшениці навіть у нашому маленькому містечку.

Список ингредиентов

  • плавлений сир "дружба" тм шостка90 г
  • спагетті250 г
  • бекон150 г
  • вершки 150 мл
  • листя петрушкиза смаком
  • сіль, перецьза смаком

Способ приготовления

Для початку закип'ятити воду з розрахунку літр води на 100 г спагетті. Воду підсолюємо, а потім опускаємо в киплячу воду спагетті. Головне - не переварити, готові спагетті повинні вийти «al-dente».Обов'язково помішуйте киплячі спагетті, щоб вони не прилипали до стінок і до дна каструлі.

Бекон порізати смужечками.

Дрібно порізати листя петрушки. Сир нарізати кубиками.

У великій сковорідці смажити смужки бекону, далі додати вершки, сир. Постійно помішувати до утворення однорідної маси. Можна додати пару ложок води, де готуються спагетті. Готові спагетті відкиньте на друшляк, дайте стекти воді і гарненько струсіть від зайвої рідини. Потім перекладіть спагетті (чатинами) в широку сковорідку, до соусу і гарно перемішайте.

Смачного!

Головне: ніколи не промивайте пасту з твердих сортів пшениці холодною водою, а також не змішуйте її з холодними соусами!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Які смаколики виделка уже напоготові, так що я приступаю до вечері
Катрусю, як у тебе усе гарненько описано а фото, ну, пречудові

Аватар пользователя konservatorka
4 уровень

дякую, Наталка!

Аватар пользователя gutka
6 уровень

аппетитно очень!

Аватар пользователя Вишня
6 уровень

Замечательное блюдо! Сытно, вкусно!

Аватар пользователя Елена Калинина
7 уровень

Очень вкусно, представляю какой аромат дает бекон

Аватар пользователя Мил@_Мил@
6 уровень

аппетитное блюдо!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Вкусно .

Аватар пользователя Ksubob
7 уровень