Шарлотка з яблуками та гарбузом

Аватар пользователя Торі
Кулинар 4 уровня
Шарлотка з яблуками та гарбузом

Рецепт класичної шарлотки до якої я додала крім яблук ще й гарбуз. Випічка вийшла ніжна та пухка. залишається свіжою протягом декількох днів.

Список ингредиентов

  • яйця3 шт
  • борошно200 г
  • цукор200 г
  • розпушувач тіста1/2 ч. ложки
  • корицяза смаком
  • ізюмжменька
  • крохмал2 ст. ложки
  • гарбуз мускатних сортів100 г
  • яблука кисло-солодкі2 шт

Способ приготовления

яйця збаваємо протягом 1-2 хвилин а потім додаємо цукор і продовжуємо збивати до збільшення в об ємі.
Поступова додаємо просіяне борошно з розпушувачем і ложкою крохмалу. Перемішуємо ложкою знизу в гору. Яблука очистити і порізати маленькими скибочками, гарбуз невеличкими ссажками, ізюм попередньо залити кип ятком. Форму змарати вершковим маслом і присимати борошном. Викласти яблука, звергу ізюм і гарбуз.

Присипати все рештою крохмалу та корицею. Залити тістом.

Випікати в духовці на помірному вогні до готовності. Я орієнтуюсь по верху.

Витягаємо нашу шаолотку і ставимо на вологу серветку. Коли вистигне можна перевертати на блюдо.
Приємного апетиту!!!!!!!!!!!!!!!!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Очень красивая верхушка! Вы уверены что её нужно переворачивать?

Аватар пользователя Коврижка
5 уровень

Вкусно!

Аватар пользователя Антонина
7 уровень

так, яблука і гпрбуз викладається на дно і якщо пиріг не перевернути то начинка просто прилипне до тарілка

Аватар пользователя Торі
4 уровень

Вкусно и красиво!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

дякую

Аватар пользователя Торі
4 уровень