Тришаровий пиріг

Аватар пользователя Торі
Кулинар 4 уровня
Тришаровий пиріг

Напевне не секрет, що кожен член сім ї відає перевагу одному якомусь виду начинки для пирогів і пиріжків. І часом догодити кожному то справа не легка. Я пропоную вам рецепт пирога, який прийде до смаку кожному з ваших домочадців бо він поєднує в собі УСІ начинки які так любить ваша родина.

Список ингредиентов

  • млинці тоненькі5 шт
  • тісто дрізжове 200-300 г
  • сир кисломолочний150 г
  • мак мнлений1 склянка
  • яблука 2 шт
  • журавлина жменька
  • вишні мороженяжменька
  • цукорза смаком

Способ приготовления

Зразу ж оговорюсь, начинка може бути будь-яка.
Тож почнем. Тісто розділимо на 2 частини. Спочатку розкатаємо меншу, це основа, на неї покладемо млинець. Тісто має виходити за млинець. На нього покласти яблука з журавлиною. Якщо любите солоденьке присипайте цукром. А зверху притрушуємо крохмалем.

Викладаємо зверху млинець а на нього мак з вишнями (Накова начинка готується так: перемелений мак заливаєм кип ятком, щоб утворилась наче густа-густа суміш і накриваємо кришкою щоб він набух. Потім додаємо цукор і порізані і розмороженя вишні).

Знову накриваємо млинцем і викладаємо сир. У мене він купований тому вже з ізюмом. І знову зверху млинець. Решту тіста розкачуємо пластом і накриваємо наш пиріг. Крії защіпаємо і ховаємо під низ. Тобто під пиріг. Випікаємо в духовці на помірному вогні до готовності.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Хороший рецепт !

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень