Іранський тах-чин

Аватар пользователя Торі
Кулинар 4 уровня
Іранський тах-чин

Ця страва прекрасна альтернатива всім знайомому плову, яку можна подати на святковий стіл і здивувати гостей.

Список ингредиентов

  • рис1 склянка
  • яйця2 шт
  • олія100 г
  • цибуля1 шт
  • йогурт150 г
  • куряча грудинка1 шт
  • сільза смаком

Способ приготовления

Рис замочити в теплій солоній воді на 2 години. Після цього рис добре промити і відварити до напів готовності. Цибулю порізати напівкільцями і прсмажити на олії. Грудинку порізати на шматочки і додати до цибулі, додати води і протушити до готовності.

Жовтки змішати з йогуртом, сіллю та олією.

В глибоку форму з товстим дном (я використовую стару чавунну сковорідку) на дно викласти 3 ложки суміші, зверху викласти рис, приблизно половину.

Добре розрівняти рис, а зверху викласти тушене м'ясо і полити йогуртовою сумішшю.

Решту рису викласти зверху і залити рештою суміші.

Випікати в духовці приблизно 2 години при температурі 200 градусів.

Подавати прикрашеним барбарисом.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.
Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Аватар пользователя Маико
0 уровень

Аватар пользователя Маико
0 уровень