Вегетаріанська галета з яблуками та картоплею

Аватар пользователя Kukurooza
Кулинар 4 уровня
Вегетаріанська галета з яблуками та картоплею

Галета готується настільки просто та швидко, що в моїй родині її часто замовляють на сніданок. Неймовірно смачно та справді оригінально! Щоб вразити друзів, можна навіть запросити їх у гості та запропонувати залишитись до ранку.

  • Время приготовления: 20 минут
  • Кухня: Украинская кухня
  • Основной ингредиент: картофель
  • Обобщенное название: галеты

Список ингредиентов

  • звичайно пшеничне борошно150 г
  • цільнозернове пшеничне борошно100 г
  • олія100 мл
  • окроп100 мл
  • кислі яблука великого розміру2 шт
  • картопля середнього розміру3 шт
  • цибуля1/2 шт
  • тим"ян2 гілочки
  • оливкова олія2-3 ст. ложки

Способ приготовления

Змішуємо два вида борошна, виливаємо олію. Розмішуємо до отримання вологої крішки. Вливаємо окріп, замішуємо м’яке, нелипке тісто. Розкачуємо його у велике тонке коло.

Яблука очищуємо та за допомогою ножа для овочів нарізаємо тонкими скибками. Розкладаємо в один шар по всій поверхні тіста. Картоплю очищуємо та за допомогою ножа для овочів нарізаємо тонкими скибками. Розкладаємо у один шар по всій поверхні тіста. Лук нарізаємо тонкими кільцями. Разкладаємо поверх картоплі. Розбризкуємо олію.

Загортаємо края галети, ставимо пиріг у духовку, випікаємо при температурі 200 градусів близько 30 хвилин. Виймаємо, рівним шаром викладаємо листя тим’яну. Розрізаємо круглим ножем та подаємо теплою.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Хороший рецепт !

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

отличный, согласна полностью )

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень