Зелені «сендвічі» з гарбузом

Аватар пользователя Kukurooza
Кулинар 4 уровня
Зелені «сендвічі» з гарбузом

Дуже легкий та приємний сніданок – з величезною купою всіляких корисностей, приємностей та смачностей. Якщо у вас обмаль часу, і немає можливості «гратися» з сендвічами, зробіть все те саме, але у вигляді салату.

  • Время приготовления: 20 минут
  • Кухня: Украинская кухня
  • Основной ингредиент: тыква
  • Обобщенное название: сэндвич

Список ингредиентов

  • гарбуз200 г
  • фета50 г
  • часник1 зубчик
  • зерна коріандру1/3 ч. ложки
  • апельсинова цедра1/3 ч. ложки
  • чорний перець1/3 ч. ложки
  • сільза смаком
  • листя будь-якого салатуза смаком

Способ приготовления

Фету нарізаємо кубиками.

Гарбуз чистимо, нарізаємо кубиками.

Часник пропускаємо через прес, перемішуємо із сіллю, олівковою олією, перетертими у ступці перцем та цедрою.

Гарбуз викладаємо у форму для запікання, змащуємо сумішшю олії з приправами.

Запікаємо у добре розігрітій духовці до м’ягкості гарбуза (біля 20 хвилин).

Сир перемішуємо із запеченим гарбузом.
На вимиті листя салату викладаємо гарбуз і фету, подаємо одразу. Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

клас! як гарно!!!!!!!! і апетитно!

Аватар пользователя vizajust
3 уровень

а ще корисно й смачно )

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Хороший рецепт !

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Хороший рецепт !

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

спасибо!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень