Запечені овочі

Дуже просто, корисно та ... СМАЧНО! )))
Найголовніше те, що всього потрібно потроху, а на виході виходить багато смакоти.

  • Время приготовления: 1 час
  • Кухня: Украинская кухня
  • Основной ингредиент: овощи

Список ингредиентов

  • зелений горошокза смаком
  • баклажаниза смаком
  • солодкий перецьза смаком
  • моркваза смаком
  • цибуляза смаком
  • яблуказа смаком
  • кріп, петрушказа смаком
  • капуста будь-яказа смаком
  • гарбузза смаком
  • спеції, сіль, перецьза смаком
  • яйце1 шт
  • оліядля змащування

Способ приготовления

Всі складові перемішати, можна додати дрібочку водички.
Викласти суміш у змащену олією форму для запікання (в мене це старезна чавунна каструля).
Каструлю я накрила фольгою і в такому стані відправила у розігріту до 180 градусів духовку на годину.
Десь через півгодини дістала каструлю із духовки, перемішала суміш та поставила далі запікатися.
Через други півгодини можна діставати, дати вистигнути та ласувати.
Цього разу мені здалося, що овочі вийшли дещо сухуваті, тому я додала трошки вершкового масла в гарячу суміш. Але можна було б цього і не робити.
Думаю, що в глиняних горщиках ця страва смакуватиме набагато краще!