Оселедець з товстолоба
- Основной ингредиент: толстолоб
Список ингредиентов
- тушка товстолоба — 1,4 кг
- сіль — 5 ст. ложок
- оцет — 3-4 ст. ложки
- цукор — 1 ст. ложка
- рослинна олія — 3-4 ст. ложки
- вода — 1 л
Способ приготовления
Товстолоба почистити, вийняти нутрощи та ретельно помити. Спочатку відрізати голову, хвіст та плавники. Видалити хребет, нарізати рибу гострим ножем на шматочки і покласти в каструльку.
У каструльку влити воду и поставити її на вогонь. Додати цукор, сіль та оцет. Дати маринаду закипіти, знати його з плити та трохи остудити.
До риби додати олію, лавровий лист та пірець. Змішати, залити ще гарячим маринадом і дати повністю охолонути. Поставити рибу у маринаді у холодильник на добу, а потім можна подавати на стіл.
Смачного!
- Дата публикации: 27.12.15 - 21:20
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.