Фарширований оселедець

Список ингредиентов

  • великий оселедець1 шт
  • морква1/2 шт
  • яйце1 шт
  • плавлений сир40 г
  • вершкове масло20 г
  • оливкова олія1 ст. ложка
  • зеленьза смаком

Способ приготовления

Оселедця випотрошити, очистити від кісточок та шкірки таким чином, щоб у Вас вийшло два філе. Обережно, за допомогою гострого ножа зняти з кожного філе трохи м'якоті так, щоб філе стало товщиною близько 5 мм. Зрізане м'ясо дрібно нарізати. Варену моркву почистити і також нарізати маленькими шматочками. Яйце почистити і теж нарізати шматочками. Змішати між собою моркву, шматочки риби та яйце.

Додати до начинки вершкове масло та вершковий сир, натертий на тертушці. Все перемішати.

На столі розкласти шар плівки та змастити його олією. Зверху викласти одне філе і викласти на філе приготовану начинку. Потім накрити начинку другою половинкою філе і достатньо туго завернути фаршировану рибу у плівку. Покласти рибу на 30 хвилин до холодильника.

За декілька хвилин до подачі плівку з риби зняти, обережно нарізати фаршировану рибу на шматочки і викласти на тарілку. Прикрасити листочками зелені і можна смакувати.

Смачного!