Канапки з ікрою

  • Основной ингредиент: икра
  • Обобщенное название: канапе

Список ингредиентов

  • твердий сир100 г
  • вершкове масло40-60 г
  • борошно100 г
  • вода2 ст. ложки
  • червона ікра150 г
  • сільза смаком
  • вершкове маслодля змащення
  • свіжа зеленьдля прикрашання

Способ приготовления

Холодне вершкове масло натерти на велику тертушку у глибоку миску. Сир натерти до масла на маленьку тертушку. Всипати через сито борошно і сіль. Все змішати до отримання крихти. Додати по черзі 2 столові ложки холодної води і замісити однорідне тісто. Завернути тісто у плівку і покласти на 30 хвилин у холодильник.

Після чого розкатати тісто у тонкий пласт і вирізати кружечки за допомогою стакана. Перекласти на лист, покритий папером для випікання. Наколоти кожний кружок тіста виделкою и випікати при 200 градусах близько 10 хвилин. Остудити.

Змастити кожен крекер вершковим маслом і викласти по 1 чайній ложці красної ікри. Прикрасити канапки свіжою зеленню і поставити на 30 хвилин у холодильник.

Смачного!