Гречана каша в печі

Дуже смачна та неперевершена гречка з овочами та м"ясцем, запечена в духовці (як я кажу, в печі).

  • Время приготовления: 1 час
  • Основной ингредиент: гречка
  • Обобщенное название: каша

Список ингредиентов

  • гречка2 стакани
  • шампіньони300-400 гр
  • цибуля1 шт (велика)
  • морква1 шт (велика)
  • сіль, спеціїза смаком
  • язик свинячий1 шт
  • оліядля смаження

Способ приготовления

Язик попередньо відварити до напівготовності, почистити та порізати не дуже дрібно.
Гриби порізати не дуже дрібно, викласти на пательню та просмажити, поки вони не спустять всю воду.
Згодом додати олію, натерту на великій треці моркву та дрібно порізану цибулю, просмажити.
Всипати 2 стакани гречаної крупи та трохи просмажити цю всю суміш.
Додати язика, сіль, спеції, залити 4,5 стаканами води (я взяла 2 стакани бульону, в якому варила язик та решту розбавила водою), перемішати та поставити у піч, розігріту до 180 градусів.
Я готувала із січки, тому каша приготувалася за півгодини.
Дістаємо, даємо трішки охолонути і приємного смаку!