«Майже» голубці

«Майже» голубці

Часто зіштовхуюсь з тим, що в "голубцях" не їдять капусту, при фаршировці перцю - не їдять перець...і тут мені прийшла ідея)

Список ингредиентов

  • млинці13 шт
  • фарш400 гр
  • рис (відварений)300 гр
  • томатна паста2 ст. л.
  • зелень
  • сіль, приправи за смаком

Способ приготовления

Відварений рис солимо, додаємо приправи.

Змішуємо з фаршем.

Начиняемо отриманою начинкою млинці.

Викладаемо їх в форму для запікання.

Далі готуємо заливку. Змішуємо томатну пасту, зелень та розводимо бульйоном ( за його відсутністю кип'яченою водою) до рідкого стану.

Наступний крок - закриваємо форму фольгою, ставимо в духовку на 30 хв. При 170 гр. Потім знімаємо фольгу, й залишаємо ще на 10 хв.

Страва готова) Пригощайтесь!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Класно! А як вони, коли готові, тримаються купи?

Аватар пользователя пакотелька
4 уровень

Так, тримаються, головне їх щільно укласти. На смак виходять дуже ніжні, можна їсти губами)

Аватар пользователя мала Лєрка
3 уровень

Здорово !

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Дякую)

Аватар пользователя мала Лєрка
3 уровень