Марокканські млинці (Baghrir)

Сьогодні хочу всіх пригостити ніжними і смачними марокканськими млинцями!
- Время приготовления: 45 минут
- Количество порций: 3-4
- Кухня: Марокканская кухня
- Основной ингредиент: манка
- Обобщенное название: блины
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Незвичайна Масниця»
Список ингредиентов
- вода — 370 мл
- крупа манна — 215 г
- борошно пшеничне — 25 г
- цукор — 2-3 ст. ложки
- дрібка солі
- розпушувач для тіста — 1 ст. ложка
- дріжджі сухі — 7 г
- олія для смаження
Способ приготовления

Для початку сухі дріжджі змішайте зі 100 мл теплої води та з однією чайною ложкою цукру, через хвилин 10 вони повинні утворити красиву пінну «шапку».

Далі у чашу блендера влити решту води, додати дріжджі, манку, борошно, цукор, сіль і збити близько 3 хв. (за цей час маса нагріється до потрібної температури, щоб тісто підійшло).

Поставити в тепле місце на 15 хв, потім додати розпушувач і ще раз збити секунд 20.

Смажити млинці на злегка змащеній олією, розігрітій на середньому вогні, сковорідці (олію на сковорідку лити не потрібно, просто добре змочуємо олією серветку і протираємо нею сковорідку, змащуємо спочатку, потім при потребі). Наливаємо тісто в центр сковорідки і не розподіляємо по сковороді, як ми робимо зі звичайними млинцями, поступово воно починає "пузиритись". Смажаться млинці швидко, знімаємо акуратно лопаткою, коли верх перестане липнути до руки. Не перевертаємо!

Подавати до столу з медом або варенням. Смачно з мигдальними пластівцями. Можна також приготувати до млинців соус з меду та масла.


Смачного!
За рецепт дякую Армине armushik.
- Дата публикации: 16.02.15 - 17:10
- Добавлен в кулинарную книгу: 10
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 12)
Какие стильные! Дырочки - шикарные!)
Спасибо, Мария:)
Да, действительно - шикарно!
Дякую)
миленькі млинці
дякую)
Красота
Спасибо, Настя)
Катя, я обожаю дырочки в блинах! Мне иногда кажется, что люблю их больше, чем блины!)))
и мне нравятся дырочки в блинах))
Прекрасный рецепт !
спасибо
Шикарна краса!