Десерт вершковий з млинцями

Аватар пользователя gutka
Кулинар 6 уровня
Десерт вершковий з млинцями

Пропоную приготувати ніжний та смачний десерт! Шанувальники макової начинки неодмінно оцінять такий варіант.

Список ингредиентов

  • для млинців:
  • борошно пшеничне250 г
  • сільдрібка
  • цукор2 ст. ложки
  • яйця курячі3 шт
  • молоко 200 мл
  • вода250-300 мл
  • масло вершкове (розтоплене)1-2 ст. ложки
  • какао-порошок1 ст. ложка
  • макова начинка250-300 г
  • для крему:
  • вершки (сметана) 30-33%500 мл
  • желатин швидкорозчинний2 ст. ложки
  • цукрова пудра1/2 склянка

Способ приготовления

Для початку потрібно приготувати тоненькі млинці за улюбленим рецептом.
Я пропоную свій найпростіший варіант на молоці: замішуємо тісто з усіх інгредієнтів (вони повинні мати кімнатну температуру) і відливаємо 4 ополоника для шоколадних млинців. Додаємо до тіста какао-порошок і добре перемішуємо, щоб позбутися грудочок! Для десерту я використала: 6 світлих млинців і 4 шоколадних.

Для млинців я використала готову макову начинку, купую тільки кращих виробників, у складі тільки натуральні інгредієнти. Звичайно можна приготувати макову начинку самому(100 г маку перемолоти в кавомолці,в каструльку налити 100 мл води, додати 3-4 ст.ложки цукру, нагрівати воду доки цукор розчиниться. Як закипить додати мак і проварити хвилин 5, щоб стало в'язкої консистенції)
Дуже смачно використати для начинки вишні (я нажаль вже всі заготовки використала ).
Викладати макову начинку на край млинця і загортати рулетом.

Так приготувати решту світлих млинців.
Можна для десерту використати більше млинців з начинкою, але тоді - відповідно потрібно зменшити кількість крему.

Желатин розчинити у 80 мл. гарячої води, залишити аби трішки охололо.

Свіжі та охолоджені вершки/сметану потрібно збити (перед збиванням вершки краще всього гарненько перемішати). Починати збивання потрібно з самої мінімальної швидкості. Потім, не припиняючи процес, швидкість збільшити, коли вершки трохи зіб'ються, тонкою цівкою всипайте пудру, продовжуючи збивання. Наприкінці, збиваючи, влити поступово розчинений желатин.

Форму для випічки хліба/кексу вистелити харчовою плівкою і шоколадними млинцями, так аби боки млинців звисали з країв форми.

Змазуємо густо кремом внутрішню частину десерту.

Викладаємо чергуючи млинці з вершковим кремом.

Третій ряд млинчиків покриваємо кремом і загортаємо шоколадними млинцями. Вкриваємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 2-3 години, а краще на ніч.

Готовий десерт звільнити від плівки і перевернути на тарілку.

Приємного чаювання з дуже смачним десертом!

За бажанням зверху десерт можна покрити шоколадною помадкою.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Дуже красиво!!! так все акуратно зроблено!

Аватар пользователя nata0225
5 уровень

дякую, ну дуже смачно:) запрошую на каву

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Це дуже гарно. Це дуже-дуже гарно!!!

Аватар пользователя Ksubob
7 уровень

Дякую, Оксана)))це ще смачно і дуже калорійно

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Цей рецепт - один з найгарніших фото-рецептів, що я бачив
Браво! Браво! Браво!

Аватар пользователя dmitry
5 уровень

дуже дякую

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Смакота і дуже гарні фото!

Аватар пользователя Disertniza
5 уровень

Дякую))

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Сногшибательно.

Аватар пользователя Иришка
7 уровень

Спасибо, Иришка))

Аватар пользователя gutka
6 уровень

очень красиво и аппетитно, это победа))))))))

Аватар пользователя Ариадна
5 уровень

Ариадна, благодарю:))

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Великолепно !

Аватар пользователя Вероника1101
5 уровень

спасибо, рада, что понравилось)))

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Неймовірно!!!! Однозначно - рецепт-переможець!!

Аватар пользователя пакотелька
4 уровень

Дякую))

Аватар пользователя gutka
6 уровень

лучшая фото композиция конкурса! Шикарно!

Аватар пользователя Aureliya
4 уровень

Спасибо))))

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Очень красиво и необычно. Если б я была жюри конкурса - победа была бы за вами

Аватар пользователя Коврижка
5 уровень

Спасибо,Юль! надеюсь понравятся

Аватар пользователя gutka
6 уровень

це однозначно кулінарний шедевр!!!!неймовірно!!!!бажаю лише перемоги!!!!

Аватар пользователя llida
2 уровень

дякую, Ліда))

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Шедеврально!)))

Аватар пользователя Viktoriya180889
2 уровень

Вікторія, дякую))

Аватар пользователя gutka
6 уровень

ну красотааа....

Аватар пользователя Vamp
5 уровень

Спасибо большое)))

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Очень здорово! Так аппетитно и красиво!)

Аватар пользователя Мария
5 уровень

Мария, благодарю))

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Очень красиво, НО! если бы рецепт был бы написан на русском языке, я бы рискнула такой испечь,не знаю как другим,а мне, к сожалению, сложно читать на украинском, боюсь что-то не так понять и испортить.....А рецепт действительно красив и заслуживает высшей похвалы!

Аватар пользователя Татарочка
4 уровень

Гугл-транслейт вам в помощь )
Кроме того, если будет что-то не понятно, уверена, тут вам с радостью поможет каждій знающий украинский язік.

Аватар пользователя Kukurooza
3 уровень

Я ледар, і не часто коментую рецепти, але тут не змогла встояти - довелось навіть залогінитись )
Досконало! Дякую за красоту, натхнення, настрій.

Аватар пользователя Kukurooza
3 уровень

Дякую))

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Красота невероятная, люблю блинчики тонкие печь, и сливки для взбивания 32% у нас наконец появились, мак, шоколад... короче обязательно сделаю. Спасибо за шикарный рецепт.

Аватар пользователя Ольга Колоницкая
0 уровень

На здоров'я))) Сподіваюсь Вам сподобається.

Аватар пользователя gutka
6 уровень

А можно ли использовать сливки 26%, вот тут http://www.liveinternet.ru/users/4086923/post190879474/ про сливочный крем на желатине из вообще 20% сливок? Сметана у нас всегда максимум 27%.

Аватар пользователя Ольга Колоницкая
0 уровень

Я використовую для збивання тільки жирні вершки або ще краще домашні.

Аватар пользователя gutka
6 уровень