Пісний паштет «Квітка»

Аватар пользователя Торі
Кулинар 4 уровня
Пісний паштет «Квітка»

Хто сказав що паштет не святкова страва? начуб то він має не дуже естетичний вигляд. Якщо ви подасте своїм гостям паштет в таком вигляді, скуштувати його захочуть усі.

Список ингредиентов

  • квасоля 1 склянка
  • цибуля1 шт
  • морква1 шт
  • гриби 8-10 шт
  • сільза смаком
  • перецьза смаком
  • суміш травза смаком
  • горіхи волоськіжменька

Способ приготовления

Напередодні приготування замочіть на ніс квасолю. У мене звичайна біла, але якщо у вас є червонає, це буде ще краще.

Квасолю відварюємо до готовності. Тим часом смажимо цибульку, моркву та гриби. (умене вони невеличкі тому брала 10 шт.) смажимо на рослинній олії.

Всі інгрідієнти кладево в блендер ( по бажанню додаємо волоські горіхи)і перебиваємо до однорідної маси. Сіль, перець і спеції додаємо за смаком.

готрву масу викладаємо у формочки (бажано силіконові). Якщо ж у вас звичайна форма то потрібно заслати її харнчовою плівкою

Форму з паштетом кладем в морозилку на деякий час. Потім обережно перевертаємо на тарілочку і якщо у вас паштетик трішки схопився даємо нагрітись. Форму він не має втратити.