Вівсяне печиво

Вівсяне печиво

Ніжне вівсяне печиво чудово смакує з молоком або кавою.

Список ингредиентов

  • пластівці250 г
  • цукор 100 г
  • борошно (4 ст. л.)
  • масло вершкове 70 г
  • яйця 1 шт.
  • розпушувач1 ч. л.
  • ванільній цукор 10 г
  • горіхи 100 г
  • сушені яблука
  • шоколад
  • насіння льону

Способ приготовления

Розм’якшене масло розмішати з яйцем і ванільним цукром.

Пластівці перемолоти разом з цукром і половиною горіхів (іншу половину порізати ножем і потім додати до тіста). Борошно просіяти разом з розпушувачем і додати до суміші з пластівців. Поступово всипати до масла з яйцем.
Додати до тіста горіхи, насіння льону, сушені яблука та порізаний кубиками шоколад. Кількість не вказую, додавайте за смаком.

Замісити тісто і покласти у холодильник на 30 – 40 хвилин.

Сформувати печиво товщиною 2 – 3 см, присипати зверху зернами лену або кунжуту. Випікати 15-20 хвилин у розігрітій духовці при температурі 180 градусів.