Абрикоси з желатином

Аватар пользователя Торі
Кулинар 4 уровня
Абрикоси з желатином

Дуже смачне та гарне абрикосове варення з додаванням желатину.

Список ингредиентов

  • абрикоси без кісточок1 кг.
  • цукор800 г.
  • желатин30 г.
  • лимонна цедра (за бажанням)

Способ приготовления

абрикоси помити та перебрати. Цукор змішати з желатином та лимонною цедрою та пересипати абрикосові половинки. Залишити на ніч щоб пистили сік та для набрякання желатину

Зранку перекласти абрикоси в кострюлю і на повільному вогні довести до кипіння і дати ледь кипнути

Швиденько перекласти варення в стерильні баночки і закрити їх (я використовую і банки із закрутками і зі звичайними зілізними кришками)

Закрите варення перевернути і добре укутати

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Дуже смачно!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

дякую

Аватар пользователя Торі
4 уровень