Котлети із капусти

Котлети із капусти
  • Время приготовления: 1 час
  • Количество порций: 10
  • Кухня: Украинская кухня
  • Основной ингредиент: капуста
  • Обобщенное название: котлеты

Список ингредиентов

  • капуста білокачання 800 г.
  • морква4-5 шт.
  • яйця курячі3 шт.
  • цибуля ріпчаста2 шт.
  • олія
  • сіль
  • борошно або манка
  • чорний мелений перець

Способ приготовления

Качан капусти помити, витерти папером рушничком, розрізати на 4 частини і варити у підсоленій воді (я варила 20 хвилин).
Потім відкинути на сито, добре віджати її та пропустити через мясорубку.Цибулю і моркву почистити, помити. Моркву натерти на грубій терці, а цибулю нарізати півкільцями. І все разом трошки потушити на сковорідці.
Коли трошки охолоне теж пропустити через мясорубку. Посолити, поперчити, додати яйця та борошно або манку (щоб тісто було таке як на оладки — я додала 3 ст.л.).Смажити на розігрітій олії. Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смачний економний рецепт

Аватар пользователя Пуговка
2 уровень

Дякую)

Аватар пользователя oksana_sadova
3 уровень

Смачний економний рецепт

Аватар пользователя Пуговка
2 уровень

Замечательные котлетки!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

Дякую)

Аватар пользователя oksana_sadova
3 уровень

Дякую)

Аватар пользователя oksana_sadova
3 уровень

дуже апетитні котлетки, люблю такі страви)

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Дякую)

Аватар пользователя oksana_sadova
3 уровень

Смачно!

Аватар пользователя Наталья Man
5 уровень

Дякую)

Аватар пользователя oksana_sadova
3 уровень

Вітаю!

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Поздравляю с рецептом недели!

Аватар пользователя настоящая хозяйка
4 уровень

Спасибо! Хочется попробовать!

Аватар пользователя lyudmilaya
0 уровень