Котлети із капусти

Список ингредиентов
- капуста білокачання — 800 г.
- морква — 4-5 шт.
- яйця курячі — 3 шт.
- цибуля ріпчаста — 2 шт.
- олія
- сіль
- борошно або манка
- чорний мелений перець
Способ приготовления
Качан капусти помити, витерти папером рушничком, розрізати на 4 частини і варити у підсоленій воді (я варила 20 хвилин).
Потім відкинути на сито, добре віджати її та пропустити через мясорубку.Цибулю і моркву почистити, помити. Моркву натерти на грубій терці, а цибулю нарізати півкільцями. І все разом трошки потушити на сковорідці.
Коли трошки охолоне теж пропустити через мясорубку. Посолити, поперчити, додати яйця та борошно або манку (щоб тісто було таке як на оладки — я додала 3 ст.л.).Смажити на розігрітій олії. Смачного!
- Дата публикации: 28.08.15 - 09:49
- Добавлен в кулинарную книгу: 71
- Рейтинг:4.666665(средняя оценка: 4.7, всего голосов: 15)
Также смотрите рецепты:
Смачний економний рецепт
Дякую)
Смачний економний рецепт
Замечательные котлетки!
Дякую)
Дякую)
дуже апетитні котлетки, люблю такі страви)
Дякую)
Смачно!
Дякую)
Вітаю!
Поздравляю с рецептом недели!
Спасибо! Хочется попробовать!