Яблучний пиріг

Список ингредиентов
- тісто:
- масло або маргарин — 250 г
- цукор — 5 ст.л.
- сіль — 1/2 ч.л.
- сметана — 1 ст.л.
- сода харчова — 1/2 ч.л.
- борошно — 400 г.
- начинка:
- яблука — 5-6 шт.
- цукор — 1/2 склянки
- ванільний цукор — 1 пакетик
- яйця — 2 шт.
- сметана — 250мл.
Способ приготовления
М«який маргарин або масло збити з цукром, сметаною і борошном, додати погашену соду, замісити тісто. 1\3 частину тіста покласти у морозильну камеру.Більшу частину викласти у форму і розрівняти рукою, зробити невеличкі бортики.
Яблука почистити, натерти на грубій терці, відцідити сік, додати цукор, ванільний цукор.Викласти яблучну масу на тісто.
Зверху залити кремом(збити сметану з яйцями).На крем потерти тісто з морозилки.Пекти пиріг при 180С приблизно 40 хвилин. Смачного!
- Дата публикации: 06.09.15 - 10:58
- Добавлен в кулинарную книгу: 6
- Рейтинг:4.666665(средняя оценка: 4.7, всего голосов: 6)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.