Булочки гарбузові

Аватар пользователя gutka
Кулинар 6 уровня
Булочки гарбузові
  • Время приготовления: 3 часа
  • Кухня: Украинская кухня
  • Основной ингредиент: тыква, мука
  • Обобщенное название: булочки

Список ингредиентов

  • пюре гарбузове200 г.
  • борошно пшеничне400 г.
  • молоко100 мл.
  • сухі дріжджі 1 ч.ложка
  • цукор1 ст.ложка
  • сіль0,5 ч.ложки
  • олія1 ст.ложка
  • крім того:
  • яйце 0,5 шт
  • молоко1 ст.ложка
  • цукор коричневий

Способ приготовления

Всі інгредієнти повині мати кімнатну температуру. За допомогою хлібопічки зробити заміс тіста. У мене хлібопічка Panasonic, тісто готове через 2 години 20 хвилин.
Інакше: борошно змішати з сухими дріжджами, додати решту інгредієнтів, в самому кінці, додавши олію; місити тісто, досить довго, щоб тісто було м'яким і еластичним. Сформувати в кулю, покласти його в злегка посипану борошном миску, залишити в теплому місці без протягів, покрити рушником, поки подвоїться в обсязі (близько 1,5 години).

Викласти тісто на дошку, розділити на 6 рівних частин, з кожної сформувати круглі булочки.

Далі булочки розкачувати і гострим ножем розрізати навпіл, а на половинках зробити по чотири надрізи. Викласти булочки на деко, вистелене папером для випічки.

Залишити булочки підрости на 20 хвилин в теплому місці. Просто перед випічкою, змастити збитим яйцем з молоком і посипати коричневим цукром.

Випікати при температурі 190 °С протягом приблизно 20 хвилин. Дати охолонути на решітці.

Смачного)

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Такі жовтенькі ті чудові , супер!

Аватар пользователя Disertniza
5 уровень

дякую, Аня)

Аватар пользователя gutka
6 уровень