Домашня куряча ковбаса з овочами та рисом

Аватар пользователя gutka
Кулинар 7 уровня
Домашня куряча ковбаса з овочами та рисом

Люблю літо за тепло і безліч зелені, овочів, ягід і фруктів. Продовжую експериментувати й готувати смачні і прості страви з використанням молоденьких кабачків. Сьогодні ковбаски з курячого фаршу з додаванням овочів у смачній паніровці.

Список ингредиентов

  • фарш курячий 300-400 г.
  • кабачки/цукіні (молоді, невеликі)1 шт.
  • морква1 шт.
  • цибуля ріпчаста1 шт.
  • яйце куряче1 шт.
  • рис (круглий)2,5-3 ст.ложки
  • сіль за смаком
  • перець чорний мелений за смаком
  • олія рослинна
  • для паніровки:
  • борошно1-2 ст.ложки
  • яйце1 шт.
  • насіння соняшника20 г.
  • насіння гарбуза20 г.

Способ приготовления

Для початку рис запарити окропом. Через 5 хвилин воду злити й залишити, щоб рис охолов.

Підготувати фарш. У мене сьогодні більш дієтичний варіант, з курячої грудки, а можна взяти для фаршу курячі стегенця.

Посолити, поперчити, додати улюблені спеції.
(у мене універсальна приправа «Cуміш перців з часником», яка чудова пасує до страв з м'яса, птиці та овочів.Склад: чорний перець, сіль морська, каєнський перець, духмяний перець,сушений часник, паприка червона, цибуля ріпчаста, кріп, базилік)

Натерти на дрібній тертці молоденький кабачок/цукіні, відкинути на сито аби стекла зайва рідина. Також натерти моркву і цибулю. У глибокій мисці змішати фарш з овочами, рисом і яйцем. Добре перемішати.

Фарш розілити на дві частини. Викласти фарш на харчову плівку, змащену олією, сформувати ковбаски за допомогою харчової плівки, кінці щільно зав'язати. Покласти підготовлені ковбаски у гарячу воду і варити 10-15 хвилин.
Включити духовку на 180-190 градусів.
Насіння соняшника та гарбуза змолоти за допомогою кухоної техніки для паніровки.

Харчову плівку обережно зняти.

Запанірувати ковбаски спочатку у борошні;

далі у збитому яйці;

і насамкінець в подрібнених насінні гарбуза і соняшнику.

Запікати ковбасу в духовці при температурі 180-190 градусів 15 хвилин.
У мене вийшла одна ковбаска грубша, але це не шкодить на смак, у нас домашня кухня)))

Готовим ковбаскам дати "відпочити" близько 10 хвилин.

Можна подавати до столу з улюбленим соусом або салатиком.

Смакує і гарячим, і холодним.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Шикарная колбаска!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

Спасибо большое, Лика)))

Аватар пользователя gutka
7 уровень

Ще один шедевр! Круто!

Аватар пользователя dmitry
5 уровень

щиро дякую)

Аватар пользователя gutka
7 уровень

Супер! корочка такая аппетитная!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

так, вона найсмачніша))) дякую

Аватар пользователя gutka
7 уровень

Аппетитные колбаски!

Аватар пользователя Котенок
5 уровень

Спасибо)

Аватар пользователя gutka
7 уровень

Ковбаска чудова!! Супер смакота!!

Аватар пользователя Esther
5 уровень

так, це дуже смачно)))

Аватар пользователя gutka
7 уровень

Супер!!! краса неймовірна! я в захваті від цього рецепту.

Аватар пользователя llida
3 уровень

Щиро дякую, рекомендую приготувати.

Аватар пользователя gutka
7 уровень

Суперова ковбаска!!

Аватар пользователя Pivonia-M
3 уровень

дякую, Юля)

Аватар пользователя gutka
7 уровень

Прекрасный рецепт!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Прекрасный рецепт!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Поздравляю с рецептом недели!

Аватар пользователя dmitry
5 уровень

Дуже дякую

Аватар пользователя gutka
7 уровень

Поздравляю с рецептом недели Катя!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

Спасибо большое)

Аватар пользователя gutka
7 уровень

Клас!!!

Аватар пользователя Wallece
4 уровень