Баклажани під медовим маринадом

Аватар пользователя ІринаM
Кулинар 2 уровня
Баклажани під медовим маринадом

Список ингредиентов

  • баклажанів0,5 кг
  • моркви2
  • цибулини2
  • зубки часничку (я часник люблю беру більше)2
  • кріп, сіль до смаку
  • маринад:
  • момідор1
  • мід0,5
  • 9% оцту (я люблю яблучний)1 ст.л
  • сіль, перець до смаку

Способ приготовления

Баклажани помити і нарізати колечками 0,5-1см. обмазати сілью і олійкою.Запікати в духовці 15хв. при 180 градусах.

Цибулю півкільцями нарізати.а моркву на "буряковій" терці і протушити.

Часник дрібно порізати (я тру на дрібній терці),кріп покришити і змішати разом.

В контейнер скласти шарами овочі
морква з цибулькою---баклажан---кріп з часником---морква з цибулькою і т.д.

МАРИНАД:З помідора зняти шкірку способом який Вам зручний,дрібно порізати.Додати мід,оцет,сіль,перець.Закипятити.(можна додати трощечка прокип'яченої водички,але трошечка)

Залити овочі горячим маринадом,дати вистигнути і в холодильник.
Мало б вистояти приблизно 10 год.,але в моїй сім'ї не достоює.
Смачного!!!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

а меду 0,5-чего?

Аватар пользователя kora
4 уровень