Кетчуп зі сливок

Аватар пользователя ІринаM
Кулинар 2 уровня

Вихід 5 банок по 0,5 літра

Список ингредиентов

  • помідори2 кг.
  • сливки стиглі1 кг
  • цибуля 300гр
  • сіль1,5 ст.л.
  • цукор200 гр
  • гострий перець2-3 шт
  • молотий перець0,5 ст.л.
  • лавровий лист2 шт.
  • оцет 9%2 ст.л
  • часник150 гр
  • зелень

Способ приготовления

Сливки миємо і вибираємо кісточку

Помідори бажано почистити від шкірки і порізати

Цибулю на 4 частини

Це все на мясорубку і варити 2 год.

Через мясорубку пропустити зелень,часник і гострий перець (якщо любите гостреньке то насіння з перченяти не треба вичищувати)

До маси,що вариться додати решта інградієнтів і варити ще 30-40хв.До загустіння.

В стерлізовані горячі банки влити наш кетчуп і закрити стерлізованими кришками.Перевернути і закутати до повного остивання кетчупу