Сирний пиріг з малиною

Поєднання соковитої малини та ніжного сирного тіста, мало кого залишить байдужим. Це дуже вдале поєднання. Для цього рецепту, використаємо рослинне масло. На рослинному маслі, випічка вдається пишною й запашною.

  • Обобщенное название: пирог

Список ингредиентов

  • свіжа малина 200 г
  • сир200 г
  • молоко150 мл
  • борошно пшеничне200 г
  • цукор120 г
  • курячі яйця2 шт
  • сіль1 дрібка
  • сода1 чайна ложка
  • розпушувач1 чайна ложка
  • соняшникова олія 50 мл
  • ванільний екстракт1 чайна ложка
  • вершкове масло1 чайна ложка

Способ приготовления

Збиваємо яйця з цукром до пишності. Додаємо сир та ванільний екстракт, знову збиваємо. Вливаємо молоко та добре все збиваємо до однорідної маси. Додаємо просіяне борошно, щіпочку солі, цукор і розпушувач. Вливаємо олію та перемішуємо. Тісто повинно бути, як "густа сметана".

Роз'ємну форму діаметром 20 см, змастити вершковим маслом та присипати борошном. Викладаємо в форму половину тіста, зверху кладемо половину малини. Ні в якому разі, не потрібно перемішувати тісто з малиною, так як потім малина дасть свій сік і тісто стане рожевим. Далі викладаємо іншу половину тіста, потім малину.

Випікати при 180º C в заздалегідь розігрітій духовці 45 хвилин.

Охолоджений готовий пиріг, витягти з форми. По бажанню, можна, посипати цукровою пудрою.