Салат з авокадо і тунцем

Якщо ви любите, щоб страва була не тільки смачною, але й корисною, то сміливо може готувати цей салат. Інгредієнти цього салату багаті вітамінами на мікроелементами. Салат виходить дуже смачний та навіть, може повноцінно замінити прийом їжі.

Список ингредиентов

  • стиглий авокадо 1 шт
  • тунець консервований у власному соку 1 банка
  • помідори черрі 8 шт
  • перепелині яйця8 шт
  • салат айсберг 1/2 пучка
  • лимонний сік 1 ст. ложка
  • оливкова олія2 ст. ложки
  • чорний мелений перець за смаком

Способ приготовления

Яйця відварити й дати прохолонути в холодній воді. Почистити від шкарлупи та нарізати навпіл.

Авокадо почистити від шкірки, розрізати навпіл та прибрати кісточку. Нарізати авокадо на шматочки. Помідори черрі розрізати на чотири частини.

З консервованого тунця в миску зливаємо рідину - вона знадобиться нам для салатної заправки.

Рибу розім'яти виделкою на невеликі шматочки.

Салатні листя порвати руками та викласти на тарілку. Зверху кладемо шматки авокадо, потім тунець, помідори та яйця.

Тепер приготуємо салатну заправку. Для неї нам знадобиться сік з риби, оливкове масло та лимонний сік. Далі, поливаємо салат заправкою та посипаємо перцем. Салат готовий, можна подавати до столу. Смачного!