Оладки з кабачків

Більш ніжні, ніж картопляні оладки з приємним смаком оладки з кабачків, частіше готують без додавання кефіру чи молока. Але, сьогодні я хочу запропонувати вам приготувати, такі оладки із додаванням кефіру. Оладки виходять дуже смачними.

Список ингредиентов

  • кабачок1 шт
  • курячі яйця 1 шт
  • кефір150 мл
  • борошно пшеничне 100 г
  • зелена цибуля 2 стручка
  • кріп2 вітки
  • соняшникова олія 50 мл
  • сільза смаком
  • чорний мелений перець за смаком

Способ приготовления

Кабачок натираємо на крупний терці. Рекомендую вибирати молоді плоди з дрібним насінням.

В окремій мисці збиваємо яйце з сіллю та перцем. Вливаємо кефір та перемішуємо. Просіюємо борошно й добре все перемішуємо. Помішуючи вливаємо 30 мл соняшникової олії. Далі додаємо потертий кабачок і порізану зелень та перемішуємо.

Розігріваємо сковороду з соняшниковою олією. Викладаємо по 1,5-2 столових ложки тіста, при маленькому вогні смажимо до золотистої скоринки знизу й перевертаємо, смажимо ще дві хвилини. Таким, чином обсмажуємо решту оладок.

Оладки з кабачків готові. Подавати оладки до столу краще разом зі сметаною. Смачного!