Мус із цвітної капусти

Цей десерт спокійно можна їсти навіть ввечері, так як фігурі він взагалі не зашкодить. Смак цього неймовірно легкого і освіжаючого десерту порадує будь-кого. Отож, давайте почнемо готувати.

Список ингредиентов

  • цвітна капуста1 кг
  • желатин25 г
  • какао5 ст. ложок
  • мед2 ст. ложки
  • цукор1 ст. ложка
  • ванілін2 чайні ложки
  • кориця 1 чайна ложка
  • окріп3 ст. ложки

Способ приготовления

Цвітну капусту помити та розібрати на суцвіття. Далі, відварити на пару до м'якості приблизно 10-15 хвилин. Подрібнити капусту в пюре за допомогою кухонного комбайну.

Желатин залити окропом.

До капусти додаємо желатин, какао, мед, цукор, ванілін та корицю. Все добре перемішуємо до однорідності.

Розкладаємо мус по формах й ставимо в холодильник до повного охолодження на 3-4 години.

Мус із цвітної капусти готовий. При подачі прикрашаємо фруктами та какао. Смачного!