Мус з черешні
Із черешні можна приготувати дуже велику кількість різноманітних страв, але найбільш смачними із черешні виходять десерти. Сьогодні, ми будемо готувати ніжний вершковий мус із черешнею.
- Обобщенное название: мусс
Список ингредиентов
- черешня — 100 г
- вершки 33% — 250 мл
- цукрова пудра — 80 г
- ванільний цукор — 20 г
- біле сухе вино — 35 мл
- желатин — 15 г
Способ приготовления
Подрібнюємо черешню в пюре за допомогою кухонного комбайну. Перекладаємо в каструлю, вливаємо вино. Доводимо до кипіння й даємо прохолонути до 50 ºC. Далі, всипаємо желатин й добре все розмішуємо.
Збиваємо міксером вершки з цукровою пудрою й ванільним цукром до пишності. Поступово додаємо ягідне пюре з желатином, продовжуємо збивати ще 3-4 хвилини. Поступово мус почне густіти.
Розкладаємо мус по формах й ставимо в холодильник на 3-4 години.
Мус з черешні готовий. Смачного!
- Дата публикации: 14.08.16 - 10:00
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.