Мус з черешні

Із черешні можна приготувати дуже велику кількість різноманітних страв, але найбільш смачними із черешні виходять десерти. Сьогодні, ми будемо готувати ніжний вершковий мус із черешнею.

  • Обобщенное название: мусс

Список ингредиентов

  • черешня100 г
  • вершки 33% 250 мл
  • цукрова пудра 80 г
  • ванільний цукор 20 г
  • біле сухе вино 35 мл
  • желатин15 г

Способ приготовления

Подрібнюємо черешню в пюре за допомогою кухонного комбайну. Перекладаємо в каструлю, вливаємо вино. Доводимо до кипіння й даємо прохолонути до 50 ºC. Далі, всипаємо желатин й добре все розмішуємо.

Збиваємо міксером вершки з цукровою пудрою й ванільним цукром до пишності. Поступово додаємо ягідне пюре з желатином, продовжуємо збивати ще 3-4 хвилини. Поступово мус почне густіти.

Розкладаємо мус по формах й ставимо в холодильник на 3-4 години.

Мус з черешні готовий. Смачного!