Мус з авокадо

Мус з авокадо - ідеально підходить в якості закуски для святкового столу. Для цього мусу потрібно взяти дуже спіле авокадо. Подавати мусу можна в креманках, на канапе або ж як соус.

Список ингредиентов

  • авокадо2 шт
  • вершки 33% 100 мл
  • лосось 50 г
  • желатин1 пластинка
  • лимон1 шт
  • чорний мелений перець 1 дрібка
  • сіль 1 дрібка
  • холодна вода 100 мл

Способ приготовления

Пластинку желатину замочити в холодній воді.

Із лимона видавити сік. Лосось нарізати шматочками, збризнути лимонним соком й поперчити.

Авокадо очистити від шкірки,убрати кістку, додати лимонного соку й перетворити авокадо в пюре.

Третю частину вершків трохи нагріти в каструлі. Підготовлений желатин витягнути з води та розчинити в теплих вершках, помішуючи лопаткою. Решту вершків збити до пишності за допомогою міксеру. До авокадо додати вершки з желатином і перемішати. До утвореної маси, додаємо збиті вершки й обережно перемішуємо.

Мус перекладаємо до креманок й викладаємо поверх лосось. Ставимо мус до холодильника на 2 години. Потім, подаємо до столу. Смачного!