Салат з печінкою тріски

Салат з печінкою тріски - багатокомпонентний, ситний та дуже смачний. Такий салат, ідеально підійде для святкового столу. Кількість майонезу і скільки шарів їм промащувати - за смаком, в цьому варіанті все по-мінімуму.

Список ингредиентов

  • печінка тріски 1 банка
  • картопля 3 шт
  • курячі яйця 3 шт
  • морква 1 шт
  • плавлений сир 100 г
  • яблуко 1 шт
  • зелена цибуля 25 г
  • грецькі горіхи 30 г
  • лимонний сік за смаком
  • майонез за смаком

Способ приготовления

Картоплю та моркву відварюємо до готовності. Яблуко очищаємо від шкірки, убираємо кісточку з насінням.

Цибулю дрібно нарізаємо на шматки. Яйця відварюємо в окропі, даємо прохолонути та чистимо.

Картоплю, моркву, яблуко, яйця та сир натираємо окремо на терці.

Викладаємо салат на тарілку. Спочатку кладемо картоплю та змащуємо майонезом, далі шар тріски та цибулі, потім сир, майонез, яйця, знову майонез, яблуко (по бажанню можна збризнути лимонним соком). Змазуємо все добре майонезом, зверху викладаємо моркву та посипаємо подрібненими горіхами.

Салат з печінкою тріски готовий. Смачного!