Підлива з білих грибів

Скільки ж багато страв, можна приготувати з білих грибів? Білий гриб, сам по собі вважається королем серед грибів. Підлива з білих грибів виходить такою смачною, що її навіть просто з хлібом можна їсти без ніякою гарніру. А взагалі, чудово поєднуватися до цієї підливи буде гарнір із картоплі.

Список ингредиентов

  • білі гриби 100 г
  • вершкове масло 125 г
  • вершки 250 мл
  • цибуля1/2 штуки
  • кріп20 г
  • кмин1/2 чайної ложки
  • чорний мелений перець за смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Гриби миємо, чистимо та нарізаємо на маленькі кубики.

Цибулю мілко нарізаємо ножем. Далі обсмажуємо її на вершковому маслі дві хвилини. Додаємо гриби, перемішуємо й обсмажуємо ще 8-10 хвилин на середньому вогні, постійно помішуючи. Вливаємо вершки, солимо, перчимо за смаком та додаємо кмин. Обсмажуємо ще 5 хвилин без кришки, потім накриваємо й готуємо ще 8 хвилин. В кінці, за бажанням можна додати зелень.

Підлива з білих грибів готова. Смачного!