Кава гляссе

Неперевершений вершковий смак цього напою, не залишить байдужим любого гурмана кави. Напевно, не має вже такої людини, яка не куштувала каву з морозивом. Частіше всього цей напій замовляють в кав'ярнях, але не має нічого складного приготувати його вдома.

Список ингредиентов

  • кава експресо 400 мл
  • морозиво 50 г
  • вершки 10% 40 мл

Способ приготовления

Наливаємо в стакан експресо, приготовлений по вашому улюбленому рецепту. По бажанню можете, додати цукор.

Додаємо до кави вершки. Щоб не чекати, коли кава трохи охолоне, раджу гарненько охолодити вершки.

Ложкою для морозива, обережно скрутити шар та кладемо його в стакан з кавою. Ось і все кава гляссе готова. Зверху можна посипати корицею.