Грибна підлива з сушених грибів
Вважають, що найсмачніша підлива виходить з сушених грибів. Така підлива пістна, тобто в її склад не входить вершкове масло чи сметана. Готується легко, а смак просто неповторний.
Список ингредиентов
- білі сушені гриби — 60 г
- цибуля — 200 г
- борошно пшеничне — 2 ст. ложки
- вода — 60 мл
- соняшникова олія — 4 ст. ложки
- сіль — 1 чайна ложка
- чорний мелений перець — 1 чайна ложка
Способ приготовления
Цибулю чистимо та нарізаємо на кубики. Обсмажуємо на розігрітій сковороді на олії до на пів готовності.
Білі гриби завчасно замочуємо в воді на 12 годин. Далі варимо гриби в тій же самій воді 40 хвилин. Далі пропускаємо гриби через м'ясорубку й добавляємо до цибулі.
На суху сковороду посипаємо борошно. Та обсмажуємо до золотистого кольору, постійно помішуючи. Вливаємо до сковороди воду й розмішуємо до однорідності. В суміш додаємо грибну масу та перемішуємо. Додаємо сіль та перець.
Якщо підлива для вас занадто густа, то можна додати воду в якій варилися гриби.
Грибна підлива з сушених грибів готова. Смачного!
- Дата публикации: 27.08.16 - 10:26
- Добавлен в кулинарную книгу: 0