Цитриновий сирник

За рахунок того, що до сирнику додаємо цедру лимона, сирник виходить дуже ніжним, смачним та запашним. Якщо ви хочете, щоб сирник був високим, то краще скористатися маленькою формою для запікання, приблизно десь на 18-20 см в діаметрі.

Список ингредиентов

  • цедра лимона 1 ст. ложка
  • сир500 г
  • курячі яйця 4 шт
  • вершкове масло 135 г
  • манка2 ст. ложки
  • цукор 1 ст. ложка

Способ приготовления

Збиваємо вершкове масло кімнатної температури з цукром, за допомогою міксеру. Під час збивання додаємо цедру й яйця.

Далі всипаємо манку й перемішуємо.

Сир перетираємо через сито й додаємо до основної маси, все перемішуємо.

Форму для випікання змащуємо вершковим маслом. Перекладаємо тісто в форму. Ставимо в розігріту духовку на 45 хвилин при температурі 180 °С.

Цитриновий сирник готовий! Смачного.