Пісні котлети з гречки

Ці котлети ідеально підійдуть не тільки до посту, а й для вегетаріанців. Готуються вони просто та легко. Виходять смачними, ніжними та ситними.

Список ингредиентов

  • гречка180 г
  • картопля500 г
  • борошно пшеничне 2 ст. ложки
  • мелена паприка 1 дрібка
  • каррі 1 дрібка
  • куркума 1 дрібка
  • соняшникова олія 3 ст. ложки
  • сільза смаком

Способ приготовления

Гречку миємо й заливаємо водою на 1-2 години. Далі, зливаємо воду й подрібнюємо до гладкої маси за допомогою кухонного комбайну.

Картоплю чистимо й натираємо на маленькій терці. Додаємо до гречки картоплю, спеції й солимо за смаком, все перемішуємо. Просіюємо муку та замішуємо тісто на котлети.

З утвореної маси ліпимо котлети. Обсмажуємо котлети на розігрітій сковороді з олією по 5 хвилин з кожної сторони під закритою кришкою.

Пісні котлети з гречкою готові. Смачного!