Шоколадно-малиновий десерт

Цей десерт із шоколадом, абсолютно є знахідкою для вашого святкового столу. Так, як готується дуже швидко та легко, а смак просто неперевершений. І до того ж, всі інгредієнти доступні для кожного.

Список ингредиентов

  • шоколад 50 г
  • малина 300 г
  • сир300 г
  • йогурт100 мл
  • мигдаль30 г
  • чорнослив 150 г
  • ванілін 1 чайна ложка
  • цукор2 ст. ложки
  • вершкове масло 30 г

Способ приготовления

Чорнослив розрізаємо на четверо. Далі, викладаємо в креманки.

До сиру додаємо йогурт, малину, цукор та ванілін. Все перемішуємо до однорідності й викладаємо поверх чорносливу.

Шоколад із вершковим маслом розтоплюємо на паровій балі. Далі даємо прохолонути до 30 ºC. Далі, поливаємо поверх сиркової маси. Ставимо креманки до холодильника на 20 хвилин.

Мигдаль подрібнюємо ножем. Дістаємо десерт з холодильника, посипаємо мигдалем й подаємо на стіл. Смачного!