Кава по-віденськи

Є дуже багато варіантів приготування цієї кави. Наприклад, з шоколадом та корицею, цедрою лимона, з сиропом та цукром і т.д. Пропонуємо приготувати каву з шоколадом. Кількість шоколаду можна збільшити або ж зменшити.

  • Основной ингредиент: кофе
  • Обобщенное название: кофе

Список ингредиентов

  • кава2 чайні ложки
  • шоколад20 г

Способ приготовления

Спочатку приготуємо експрессо будь-яким способом.

Розтоплюємо шоколад на водяній бані. Додаємо цукор, 50 мл вершків та каву, все перемішуємо до однорідності. Переливаємо суміш в кружку, в якій будемо подавати.

Вершки збиваємо до м'якої пінки й викладаємо поверх кави чайною ложкою. Посипаємо какао та корицею за смаком.

Кава по-віденськи готова. Смачного!