Мус з шоколадом

Мус з шоколадом, сподобається всім любителям солодкого. Смак виходить просто неперевершено ніжним та солодким. А також, якщо цю масу поставити випікатися в духовку то у вас вийде суфле.

Список ингредиентов

  • шоколад200 г
  • курячі яйця 4 шт
  • цукор70 г
  • ванілін10 г

Способ приготовления

Ламаємо шоколад на шматки й перекладаємо в миску. Розтоплюємо його на паровій бані. Далі, знімаємо з бані й даємо прохолонути.

Жовтки відокремлюємо від білків. Потім, додаємо жовтки до шоколаду й перемішуємо.

Білки збиваємо в стійку пінку й додаємо цукор та ванілін. Додаємо білки до шоколаду й обережно перемішуємо. Перекладаємо масу в креманки й ставимо в холодильник на 2 години. Мус з шоколадом готовий.

При подачі прикрашаємо тертим шоколадом та горіхами за бажанням. Смачного!