Пиріг з м'ясним фаршем
Пиріг з м'ясним фаршем - страва, яка виходить ситною та соковитою. Для м'ясного фаршу, краще брати не один вид м'яса. Також, до начинки ми додамо шпинат.
- Обобщенное название: пирог
Список ингредиентов
- мясний фарш — 400 г
- курячі яйця — 3 шт
- сироватка — 220 мл
- шпинат — 150 г
- зелена цибуля — 70 г
- борошно пшеничне — 350 г
- окріп — 500 мл
- соняшникова олія — 40 мл
- вершкове масло — 10 г
- сода — 1 чайна ложка
- цукор — 1 чайна ложка
- сіль — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
Способ приготовления
До сироватки додаємо цукор, яйце, сіль та соду, все збиваємо. Далі, просіюємо борошно, вливаємо олію й замішуємо тісто. Накриваємо тісто харчовою плівкою та залишаємо його в холодильнику на 1 годину.
Шпинат миємо й відрізаємо стебла, залишаємо лише листочки. Проварюємо шпинат в окропі 3-4 хвилини. Потім промиваємо під водою й нарізаємо.
Цибулю також нарізаємо на шматки. Додаємо цибулю, яйця, шпинат до фаршу, солимо та перчимо за смаком й все перемішуємо.
Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Тісто розкачуємо й викладаємо в форму, так щоб краї звисали. Поверх викладаємо начинку й зачіплюємо краї. Ставимо пиріг в духовку на 40 хвилин при температурі 180°С.
Пиріг з м'ясним фаршем готовий. Смачного!
- Дата публикации: 05.09.16 - 12:47
- Добавлен в кулинарную книгу: 0