Пиріг з м'ясним фаршем

Пиріг з м'ясним фаршем - страва, яка виходить ситною та соковитою. Для м'ясного фаршу, краще брати не один вид м'яса. Також, до начинки ми додамо шпинат.

  • Обобщенное название: пирог

Список ингредиентов

  • мясний фарш400 г
  • курячі яйця 3 шт
  • сироватка220 мл
  • шпинат150 г
  • зелена цибуля70 г
  • борошно пшеничне350 г
  • окріп 500 мл
  • соняшникова олія40 мл
  • вершкове масло10 г
  • сода1 чайна ложка
  • цукор1 чайна ложка
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

До сироватки додаємо цукор, яйце, сіль та соду, все збиваємо. Далі, просіюємо борошно, вливаємо олію й замішуємо тісто. Накриваємо тісто харчовою плівкою та залишаємо його в холодильнику на 1 годину.

Шпинат миємо й відрізаємо стебла, залишаємо лише листочки. Проварюємо шпинат в окропі 3-4 хвилини. Потім промиваємо під водою й нарізаємо.

Цибулю також нарізаємо на шматки. Додаємо цибулю, яйця, шпинат до фаршу, солимо та перчимо за смаком й все перемішуємо.

Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Тісто розкачуємо й викладаємо в форму, так щоб краї звисали. Поверх викладаємо начинку й зачіплюємо краї. Ставимо пиріг в духовку на 40 хвилин при температурі 180°С.

Пиріг з м'ясним фаршем готовий. Смачного!