Качка кусочками

Качка виходить смачною та м'якою, а овочі тільки підкреслюють цю неперевершену насолоду. Цей рецепт знадобиться, вам на той випадок, коли потрібно приготувати швидку, але в одночас вишукану страву.

  • Основной ингредиент: утка
  • Обобщенное название: гарнир

Список ингредиентов

  • качка1 шт
  • морква1 шт
  • цибуля2 шт
  • соняшникова олія70 мл
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Качку миємо, обрізаємо зайве та нарізаємо на шматки.

Моркву набираємо на терці. Цибулю подрібнюємо ножем.

Обсмажуємо качку на розігрітий сковороді з олією, на протязі 10 хвилин. Як тільки м'ясо пустить сік, додаємо овочі, солимо, перчимо за смаком і перемішуємо. Надриваємо кришкою й готуємо ще 25-30 хвилин на маленькому вогні, періодично помішуючи.

Качка кусочками готова. Смачного!