Качка кусочками
Качка виходить смачною та м'якою, а овочі тільки підкреслюють цю неперевершену насолоду. Цей рецепт знадобиться, вам на той випадок, коли потрібно приготувати швидку, але в одночас вишукану страву.
Список ингредиентов
- качка — 1 шт
- морква — 1 шт
- цибуля — 2 шт
- соняшникова олія — 70 мл
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Качку миємо, обрізаємо зайве та нарізаємо на шматки.
Моркву набираємо на терці. Цибулю подрібнюємо ножем.
Обсмажуємо качку на розігрітий сковороді з олією, на протязі 10 хвилин. Як тільки м'ясо пустить сік, додаємо овочі, солимо, перчимо за смаком і перемішуємо. Надриваємо кришкою й готуємо ще 25-30 хвилин на маленькому вогні, періодично помішуючи.
Качка кусочками готова. Смачного!
- Дата публикации: 08.09.16 - 20:53
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.