Домашні котлети

Один із основних та головних інгредієнтів домашніх котлет є домашній фарш. Домашні котлети виходять дуже смачними та соковитими. Також, щоб котлети були м'якими, то потрібно додати картоплю.

Список ингредиентов

  • телятина600 г
  • сало50 г
  • картопля2 шт
  • цибуля1 шт
  • куряче яйце1 шт
  • крохмаль2 чайні ложки
  • йогурт2 ст. ложки
  • часник1 зубчик
  • соняшникова олія1 ст. ложка
  • чорний мелений перець за смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Телятину та сало нарізаємо на шматки.

Картоплю чистимо від шкірки та нарізаємо на шматки. Цибулю та часник подрібнюємо ножем. Телятину, сало, картоплю та цибулю пропускаємо через м'ясорубку.

До фаршу додаємо йогурт, яйце, крохмаль, сіль та перець за смаком, все добре перемішуємо.

Із готового фаршу ліпимо котлети. На сковороду із олією викладаємо котлети. Обсмажуємо ъх до золотистої скоринки по 7-10 хвилин з обох сторін.

Домашні котлети готові. Смачного!