Грибна підлива з свіжих грибів
Грибна підлива з свіжих грибів — дуже універсальна. Так як, її можна подавати до будь-яких страв. Вона чудово поєднується з картоплею, макаронами та крупами.
Список ингредиентов
- свіжі гриби — 300 г
- цибуля — 2 шт
- морква — 1 шт
- борошно пшеничне — 2 ст. ложки
- вода — 400 мл
- сметана — 2 ст. ложки
- соняшникова олія — 25 мл
- сіль — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
Способ приготовления
Цибулю подрібнюємо ножем на кубики. Моркву натираємо на терці. На розігріту сковороду з олією викладаємо цибулю з морквою й обсмажуємо протягом 5-7 хвилин.
Гриби нарізаємо на кубики й додаємо до моркви з цибулею. Накриваємо сковороду кришкою й тушкуємо 20 хвилин.
До води додаємо борошно й змішуємо. Вливаємо суміш у сковороду, солимо й перчимо за смаком. Все перемішуємо та готуємо 10 хвилин під кришкою. В кінці додаємо сметану та перемішуємо.
Грибна підлива з свіжих грибів готова. Смачного!
- Дата публикации: 14.09.16 - 21:02
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.