Грибна підлива з свіжих грибів

Грибна підлива з свіжих грибів — дуже універсальна. Так як, її можна подавати до будь-яких страв. Вона чудово поєднується з картоплею, макаронами та крупами.

Список ингредиентов

  • свіжі гриби300 г
  • цибуля2 шт
  • морква1 шт
  • борошно пшеничне2 ст. ложки
  • вода400 мл
  • сметана2 ст. ложки
  • соняшникова олія 25 мл
  • сільза смаком
  • чорний мелений перець за смаком

Способ приготовления

Цибулю подрібнюємо ножем на кубики. Моркву натираємо на терці. На розігріту сковороду з олією викладаємо цибулю з морквою й обсмажуємо протягом 5-7 хвилин.

Гриби нарізаємо на кубики й додаємо до моркви з цибулею. Накриваємо сковороду кришкою й тушкуємо 20 хвилин.

До води додаємо борошно й змішуємо. Вливаємо суміш у сковороду, солимо й перчимо за смаком. Все перемішуємо та готуємо 10 хвилин під кришкою. В кінці додаємо сметану та перемішуємо.

Грибна підлива з свіжих грибів готова. Смачного!