Качка з картоплею
Страв із качки не так багато, як із курки. Так як, качине м'ясо має свій особистий смак та запах, який не всім подобається. Хоча є багато різних способів позбавитися цих недоліків і зробити страву дуже смачною. Саме сьогодні, ми приготуємо смачну, ніжну та м'яку качку з картоплею.
Список ингредиентов
- качка — 500 г
- картопля — 6 шт
- цибуля — 1 шт
- морква — 1 шт
- сметана — 2 ст. ложки
- соняшникова олія — 4 ст. ложки
- кмин — 1 чайна ложка
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Качку нарізаємо на шматки. Викладаємо качку на розігріту сковороду з олією. Накриваємо сковороду кришкою й готуємо качку 15-17 хвилин на маленькому вогні. Далі перевертаємо й готуємо ще 7-10 хвилин.
Цибулю чистимо й подрібнюємо ножем. Обсмажуємо на іншій сковороді до золотистого кольору. Моркву натираємо на терці й додаємо до цибулі. Все перемішуємо й обсмажуємо овочі ще хвилин 3.
Картоплю чистимо й нарізаємо на кубики. До картоплі додаємо смажені овочі, сметану, тмин, сіль та перець за смаком, все добре перемішуємо.
Картоплю розкладаємо по формочках, а зверху викладаємо качку. Накриваємо формочки кришками й ставимо в розігріту духовку на 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Качка з картоплею готова. Смачного!
- Дата публикации: 17.09.16 - 20:54
- Добавлен в кулинарную книгу: 0