Шарлотка з яблуками і корицею

Настала осінь, а це означає, що відкрився сезон смачних та запашних пирогів з яблуками. Сьогодні, ми приготуємо ніжну та пишну шарлотку з яблуками та корицею. Для цієї шарлотки яблука краще брати трохи кислі.

Список ингредиентов

  • яблука3 шт
  • мелена кориця1 чайна ложка
  • борошно пшеничне 1 стакан
  • курячі яйця 3 шт
  • цукор1 стакан
  • вершкове масло10 г
  • сода1 чайна ложка

Способ приготовления

Відокремлюємо білки від жовтків. Збиваємо білки в густу пінку і почастинах додаємо цукор.

Продовжуючи збивати додаємо по одному жовтку. Далі, просіюємо борошно з содою й замішуємо тісто.

Яблука чистимо від шкірки та насіння. Додаємо корицю та перемішуємо. Всипаємо яблука до тіста, все добре перемішуємо.

Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Викладаємо в форму тісто й розрівнюємо його. Ставимо шарлотку в розігріту сковороду на 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.

Шарлотка з яблуками і корицею готова. Смачного!