Курячі стегна в медовому соусі

Страва із курячих стегон доволі популярна на святковому столі та в якості повсякденної їжі. Щоб урізноманітнити приготування курячих стегон, пропонуємо замаринувати їх в особливому соусі.

Список ингредиентов

  • курячі стегна6 шт
  • мед3 ст. ложки
  • соєвий соус3 ст. ложки
  • часник2 зубчика
  • чорний перець горошком3 шт
  • сільза смаком

Способ приготовления

Стегна миємо й даємо їм обсохнути. Відрізуємо зайвий жир та великі частині шкірки.

Часник подрібнюємо ножем. До меду додаємо соєвий соус, часник, перець, сіль за смаком й перемішуємо.

Перекладаємо стегна в миску, поливаємо соусом. Все перемішуємо й залишаємо на дві години.

Потім, викладаємо стегна в форму. Поверх поливаємо соусом й ставимо в розігріту духовку на 30-35 хвилин при температурі 200 градусів.

Курячі стегна в медовому соусі готові. Смачного!