Підлива з заморожених грибів

Підлива з заморожених грибів особливо смачно виходить із білих грибів. Ідеально підійде до картоплі на святковий стіл. Готується не складно та швидко.

Список ингредиентов

  • заморожені гриби500 г
  • цибуля 2 шт
  • біле сухе вино200 мл
  • вершки400 мл
  • кріп25 г
  • вершкове масло30 г
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Заморожені гриби миємо й залишаємо їх

Цибулю чистимо й подрібнюємо ножем. Далі, перекладаємо цибулю на розігріту сковороду з маслом. Обсмажуємо 5-6 хвилин, постійно помішуючи. Далі вливаємо по 50 мл вина й обсмажуємо 2 хвилини. Потім, знову вливаємо 50 мл вина й обсмажуємо. Готуємо цибулю таким способом, доки не закінчиться вино.

Гриби нарізаємо на шматки й додаємо до цибулі. Помішуємо поки із заморожених грибів не випариться волога. Далі, солимо, перчимо за смаком й вливаємо вершки.

Тушимо все 30 хвилин на меленькому вогні, постійно помішуючи. Кріп нарізаємо на шматки й додаємо його в кінці. Все перемішуємо й виключаємо вогонь.

Підлива з заморожених грибів готова. Смачного!