Курячі стегна на сковороді

Курячі стегна смажені з часником ідеально підійдуть до будь-якого гарніру та чудово прикрасять ваш святковий стіл. Приготування їх не займе багато часу. А за смаком вас здивують.

Список ингредиентов

  • курячі стегна4 шт
  • часник5 зубчиків
  • соняшникова олія 3 ст. ложки
  • вода80 мл
  • спеції до куркиза смаком
  • чорний мелений перець за смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Курячі стегна миємо й обрізаємо зайвий жир.

Часник подрібнюємо ножем. Додаємо до курки часник, спеції, сіль та перець за смаком. Все добре перемішуємо й залишаємо на 20-30 хвилин.

На розігріту сковороду з олією викладаємо курячі стегна. Закриваємо кришкою й обсмажуємо 5 хвилин на середньому вогні. Далі, вливаємо воду й готуємо 15 хвилин на маленькому вогні. Потім перевертаємо й знову обсмажуємо 15 хвилин під закритою кришкою.

Курячі стегна на сковороді готові. Смачного!