Пиріг по-грецьки
Смачний та простий в приготуванні пиріг, точно припаде вам до душі. Він ідеально підійде до святкового столу або ж для обіду. А також, його зручно брати з собою.
- Обобщенное название: пирог
Список ингредиентов
- листкове тісто — 1 кг
- фарш — 500 г
- твердий сир — 300 г
- бринза — 300 г
- кріп — 25 г
- петрушка — 25 г
- зелена цибуля — 24 г
- цибуля — 2 шт
- курячі яйця — 2 шт
- соняшникова олія — 20 мл
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Фарш обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією.
Цибулю чистимо, нарізаємо на шматки й додаємо до фаршу. Солимо, перчимо за смаком. Все перемішуємо й обсмажуємо до готовності.
Сир та бринзу натираймо на терці. Кріп та петрушку подрібнюємо ножем.
Додаємо до фаршу з цибулею сир, бринзу, петрушку, кріп, сіль, перець за смаком й все перемішуємо.
Тісто розділяємо на дві частини. Одну частину тіста викладаємо на деко для запікання. Поверх розкладаємо начинку й закриваємо іншою частиною тіста. Проколюємо тісто зверху в декількох місцях і змащуємо яйцями. Ставимо форму в духовку на 30 хвилин при температурі 190 градусів.
Пиріг по-грецьки готовий. Смачного!
- Дата публикации: 22.09.16 - 14:49
- Добавлен в кулинарную книгу: 0