Пиріг по-грецьки

Смачний та простий в приготуванні пиріг, точно припаде вам до душі. Він ідеально підійде до святкового столу або ж для обіду. А також, його зручно брати з собою.

  • Обобщенное название: пирог

Список ингредиентов

  • листкове тісто1 кг
  • фарш500 г
  • твердий сир 300 г
  • бринза300 г
  • кріп25 г
  • петрушка25 г
  • зелена цибуля24 г
  • цибуля2 шт
  • курячі яйця2 шт
  • соняшникова олія 20 мл
  • чорний мелений перець за смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Фарш обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією.

Цибулю чистимо, нарізаємо на шматки й додаємо до фаршу. Солимо, перчимо за смаком. Все перемішуємо й обсмажуємо до готовності.

Сир та бринзу натираймо на терці. Кріп та петрушку подрібнюємо ножем.
Додаємо до фаршу з цибулею сир, бринзу, петрушку, кріп, сіль, перець за смаком й все перемішуємо.

Тісто розділяємо на дві частини. Одну частину тіста викладаємо на деко для запікання. Поверх розкладаємо начинку й закриваємо іншою частиною тіста. Проколюємо тісто зверху в декількох місцях і змащуємо яйцями. Ставимо форму в духовку на 30 хвилин при температурі 190 градусів.

Пиріг по-грецьки готовий. Смачного!