Запечені курячі ніжки з медом

Курячі ніжки з медом — прекрасний та універсальний рецепт. Чудовий та неповторний смак курячих ніжок, який поєднує в собі різні смакові якості. Страва підійде для сімейної вечері та до святкового столу.

Список ингредиентов

  • курячі ніжки6 шт
  • винний оцет100 мл
  • мед3 ст. ложки
  • вода50 мл
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Курячі ніжки розділяємо на дві частини, на стегна та ніжки. Перекладаємо в глибоку миску.

Додаємо до курки винний оцет, сіль, перець за смаком. Все добре переміщуємо й залишаємо на 30 хвилин.

Мед розтоплюємо на паровій бані й вливаємо воду.

Курку викладаємо на решітку для запікання й добре змащуємо медом. Ставимо в духовку на 30 хвилин при 200 градусів. Далі, перевертаємо й випікаємо ще 15 хвилин.

Курячі ніжки з медом готові. Смачного!