Молода картопля запечена в духовці з часником
Є різні гарніри, але гарнір із молодої картоплі найсмачніший. По-перше її швидко приготувати, по-друге зовсім не сладко і по-третє інгредієнти доступні для кожного. Ця картопля підійде для обіду та вечері.
Список ингредиентов
- молода картопля — 700 г
- часник — 4 зубчика
- вершкове масло — 40 г
- кріп — 25 г
- кунжут — 1 ст. ложка
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Молоду картоплю миємо й викладаємо в форму для запікання.
Часник чистимо і нарізаємо на пластинки.
Кріп мілко подрібнюємо ножем.
На картоплю викладаємо часник, кріп та вершкове масло. Солимо за смаком. Зверху посипаємо кунжутом та накриваємо фольгою.
Ставимо картоплю в розігріту духовку на 40 хвилин при температурі 200 градусів. Потім знімаємо фольгу й запікаємо ще 10 хвилин.
Молода картопля запечена в духовці з часником готова. Смачного!
- Дата публикации: 23.09.16 - 15:55
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.