Молода картопля запечена в духовці з часником

Є різні гарніри, але гарнір із молодої картоплі найсмачніший. По-перше її швидко приготувати, по-друге зовсім не сладко і по-третє інгредієнти доступні для кожного. Ця картопля підійде для обіду та вечері.

Список ингредиентов

  • молода картопля700 г
  • часник4 зубчика
  • вершкове масло40 г
  • кріп25 г
  • кунжут1 ст. ложка
  • сільза смаком

Способ приготовления

Молоду картоплю миємо й викладаємо в форму для запікання.

Часник чистимо і нарізаємо на пластинки.

Кріп мілко подрібнюємо ножем.

На картоплю викладаємо часник, кріп та вершкове масло. Солимо за смаком. Зверху посипаємо кунжутом та накриваємо фольгою.

Ставимо картоплю в розігріту духовку на 40 хвилин при температурі 200 градусів. Потім знімаємо фольгу й запікаємо ще 10 хвилин.

Молода картопля запечена в духовці з часником готова. Смачного!